jhonnut Postat Iunie 21, 2015 Raport Share Postat Iunie 21, 2015 (editat) Service GSM reparatii telefoane mobile si tablete. Reparam: display, touchscreen, microfon, casca si altele. Resoftari, decodari, actualizari harti GPS, aplicari folii s.a.m.d. Preturi fara concurenta! Pentru orice detaliu: tel. 0757.36.44.72 - Ionut Editat Iunie 21, 2015 de jhonnut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_mike Postat Octombrie 7, 2015 Raport Share Postat Octombrie 7, 2015 Salut, Am o tableta ALLVIEW Ax4 nano. Problema consta in slotul de incarcare al tabletei in sensul ca nu se mai incarca. Am aceiasi problema cu o alta tableta EBODA IPS X 200. Spune-mi te rog cat m-ar costa sa le faci o evaluare. Zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaTani Postat Aprilie 27, 2016 Raport Share Postat Aprilie 27, 2016 Am un gps Navon N670 plus cumparat de mai bine de un an. Imi cere acum reactualizarea hartilor. O pot face la dvs.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius78 Postat August 14, 2016 Raport Share Postat August 14, 2016 Salutare! Detin un LG G4 H818P. Ii poti activa toate benzile LTE? In mod special m-ar interesa banda 38 (TDD).Eventual si fara pierderea garantiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.