Sari la conținut
FORUM ANUNTURI GALATI BRAILA

Curs AUTOCAD 2015


VAND 500 LEI

SoftEDU
 Share

Postări Recomandate

Va oferim doua DVD cu peste 210 lectii video si peste 580 de exercitii in stadiul initial si final, pentru a studia Autocad 2015. Curs Autocad 2015 va invata sa lucrati cu toate instrumentele si cele mai complexe tehnici Autocad 2015, indiferent de domeniu: arhitectura, design interior, mobilier, constructii, instalatii, mecanica, constructii, in spatiul 2D si 3D.

Pentru computere care ruleaza mai lent, exista  cursuri Autocad pentru versiuni anterioare, la preturi mai mici.

Studiati acasa, in confortul propriului camin si in propriul ritm. Cele 2 DVD raman ale dvs si puteti apela oricand la ele pentru a va reaminti tehnici de lucru.

http://www.softedu.eu/autocad_2015/autocad_2015.html

 

Exista si alte cursuri, pentru variante mai vechi de Autocad, inclusiv pentru Autocad alternativ, fara licenta Autodesk - consultati lista de preturi Pdf atasata.

 

Astfel, exista cursuri Autocad de la 100 la 500 lei.

 

Curs Autocad 2D si 3D, Proiect international, lectii video dupa care se studiaza in 5 tari europene. Cursul este tradus in 5 limbi straine! Cursul este inregistrat ISBN si conceput de formatori de formator ANC/CNFPA.

Structura lectiilor video a fost conceputa de specialisti in formarea de personal din Belgia, Germania, Italia si Olanda.

Studiati in confortul caminului dumneavoastra, in propriul ritm, urmarind lectiile video, ascultand explicatiile audio, studiind zonele de zoom din lectiile video, indicatiile din casutele de detaliere de pe ecran si lucrand cu fisierele de exercitii puse la dispozitia dvs. pe DVD.
Cursul are teste de final de capitol, exercitii in stadiul initial si final.

http://www.softedu.eu/curs_european_autocad.html

 

Curs Autocad 2D si 3D, lectii video plus indrumator de studiu Pdf.  Trateaza integral si intr-o maniera aplicativa, operatiile si tehnicile de lucru in spatiul 2D si 3D. Cursul pentru Invăţarea / Predarea Programului Autocad este sub forma a 3 CD-uri/ un DVD conÅ£inând 75 de aplicaÅ£ii sintetice sub formă de LecÅ£ii Video, având la dispoziÅ£ie si un manual CAD în format Pdf, pentru notiunile teoretice.

http://www.softedu.eu/_cad/indexcad.html

 

Sunteti inginer, arhitect, constructor si aveti nevoie sa creati, sa modificati desene Autocad in format DWG / DXF, dar nu va permiteti o licenta Autocad ?

Sunteti cadru didactic si nu puteti preda Autocad, deoarece scoala nu are bani pentru licenta software?

Iata solutia, sub forma unui program gratuit chiar in scopuri comerciale, aproape IDENTIC cu Autocad.

Acum puteti desena in format Autocad DWG chiar in scopuri comerciale, puteti preda Autocad in scoala dvs. fara sa aveti nevoie de licenta Autodesk / Autocad.

http://softedu.eu/free_acad/free_cad.html

Curs Autocad 3D, Lectii Video care trateaza aplicaÅ£ii avansate Autocad  Ã®n spaÅ£iul tridimensional, curs autocad  in care invatati editarea formelor complexe in spatiul tridimensional. Datorita complexitatii componentelor mecanice, am ales un desen de ansamblu mecanic, pentru ca daca invatati sa desenati aceste obiecte, veti putea desena orice.

1 Lista Preturi AUTOCAD CAD.pdf

post-221-0-34364700-1424594271_thumb.jpg

Editat de mariustipa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 years later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
 Share

×
×
  • Creează nouă...