Sari la conținut
FORUM ANUNTURI GALATI BRAILA

Despre Reputatie si Puncte Calificative ...


THE
 Share

Postări Recomandate

Scopul Reputatiei

Calificativele sunt instrumente dedicate potentialilor cumparatori de pe forum pentru a lua decizii informate cu privire la tranzactiile pe care doresc sa le realizeze. Inainte de a cumpara un produs, utilizatorii pot verifica reputatia unui vanzator prin numarul de calificative primite, rezultate in urma tranzactiilor.

 

Ce este reputatia?

Reputatia este unitatea de masura pentru succesul unei tranzactii online pe FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO si se acorda la finele unei tranzactii sau in timpul negocierii de catre cei doi parteneri de tranzactie (fiecare utilizator poate acorda oricui 1 punct calificativ pozitiv si negativ in decurs de 24 ore) valoarea lui poate fi pozitiva sau negativa, nu incercati sa trisati, veti fi prinsi si amendati conform regulamentului.

 

Reputatia pe forum reprezinta un cumul al parerilor celorlalti utilizatori ai forumului despre dumneavoastra. Ea nu este data de catre moderatori sau administratori in aceasta calitate (poate fi data de catre acestia dar doar in aceeasi calitate ca orice membru al forumului). In concluzie, aceasta poate fi negativa sau pozitiva, scazand sau adaugand "puncte" la numarul total. Oricine poate da reputatie negativa altcuiva bazandu-se pe propriile valori, singura regula fiind cea legata de jigniri sau cuvinte/imagini obscene. Pentru a va creste reputatia pe forum incercati sa postati cat mai la subiect, sa nu intrati in conflicte cu utilizatorii, iar ceilalti membri va vor rasplati prin reputatie pozitiva.

Reputatia este afisata pe FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO pe profil sau in posturi/anunturi astfel: orice calificativ duce la o crestere a reputatiei cu un punct.

Este interzisa orice actiune de subminare a integritatii sistemului de acordare calificative pentru reputatie. Conform Regulamentului FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO, daca un utilizator(indiferent de grad si pozitie pe forum) se foloseste mai multe conturi(clone) sau alte metode pentru a trisa, va fi blocat definitiv si nu va mai putea cumpara sau vinde pe forum.

 

Modul de functionare a sistemului de calificative

Calificativul reprezinta unitatea de masura pentru succesul unei tranzactii incheiate prin intermediul FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO. Acesta defineste seriozitatea unui utilizator si poate avea un rol important in decizia de achizitionare / vanzare a unui produs.

Dupa finalizarea oricarei tranzactii atat vanzatorul cat si cumparatorul pot acorda un punct calificativ celuilalt (aceasta actiune este limitata la acordarea unui singur punct pozitiv si negativ in decurs de 24 ore).

 

Modul in care se acorda calificativele

Calificativele pot fi acordate imediat dupa finalizarea unei tranzactii sau in timpul negocierii prin intermediul oricarui anunt pe FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO.

Calcul si simboluri REPUTATIE

Reputatia este valoarea afisata in chenar in dreptul numelui de utilizator.

Simbolurile calificativelor in reputatie :

 

De la 1 la 49                       http://forum.anunturi-galati.ro/public/style_images/reputatie/steluta_unu.png

De la 50 la 99                     http://forum.anunturi-galati.ro/public/style_images/reputatie/steluta_doi.png

De la 100 la 499                 http://forum.anunturi-galati.ro/public/style_images/reputatie/steluta_trei.png

De la 500 la 999                 http://forum.anunturi-galati.ro/public/style_images/reputatie/steluta_patru.png

De la 1,000 la 4,999           http://forum.anunturi-galati.ro/public/style_images/reputatie/steluta_cinci.png

De la 5,000 la 9,999           http://forum.anunturi-galati.ro/public/style_images/reputatie/steluta_sase.png

 

De asemenea membri FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO care au 10 puncte reputatie pe plus (+) le vor fi afisat urmatorul banner in dreptul avatar-lui in topicuri si in raspunsurile la topicurile celorlalti membri :

 

http://forum.anunturi-galati.ro/public/style_images/master/recomandat.png

 

 

In tot acest timp membri care au 0 puncte nu vor avea afisat nimic in dreptul avatar-lui, iar cei care au sub 0 ( -5 puncte calificative ) risca suspendare sau mai grav banarea permanenta pe forum.

 

 

 

Am implementat acest sistem, deoarece doar membri FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO pot garanta corectitudinea celorlalti membri.

FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO nu-si asuma raspunderea pentru eventualele daune sau neplaceri pricinuite prin tranzactiile desfasurate pe forum.

 

 

FORUM.ANUNTURI-GALATI.RO recomanda tuturor cumparatorilor ca inainte de a finaliza o tranzactie  sa nu tina cont doar de REPUTATIE

si sa-si ia toate masurile de precautie necesare pentru a se asigura de autenticitatea si buna functionare a produselor cumparate si a nu fi inselati.

 

 
 

  • Upvote 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 Share

×
×
  • Creează nouă...