Sari la conținut
FORUM ANUNTURI GALATI BRAILA

joker

Membru
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Profile Information

 • Telefon
  0727766954
 • Localitate
  Braila

joker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

 1. Metoda de acordeon:editura muzicala 1984,autori:Misu Iancu si Petre Romea.Numar de pagini 218.Din cuprins:structura acordeonului,sfaturi pentru acordeonisti,scara muzicala,scrierea muzicala,portativul si cheile,notele,pozitia mainilor si a degetelor,partea basilor si foarte multe altele.Starea cartii este una foarte buna(fara mazgaleli sau pagini lipsa).O carte utila pentru toti pasionatii de acordeon(incepatori si profesionisti).Mentionez ca pretul afisat este foarte putin discutabil. Predarea se face personal in Braila nu ma deplasez in Galati.Multumesc !
 2. Hochei pregatirea copiilor si juniorilor, editura Sport- Turism 1977, autor Virgil Crihan, numar de pagini 198, starea cartii foarte buna. Din cuprins: metodica pregatirii, sugestii pentru antrenori, pregatirea fizica, pregatirea tehnica, patinajul, conducerea pucului, trasul la poarta, atacul, apararea, pregatirea portarului si foarte multe altele. Pret foarte putin discutabil.Predare personala in Braila nu ma deplasez in Galati.
 3. Reguli de navigatie pe Dunare(filiala de formare si perfectionare a lucratorilor din navigatia fluviala 1984)autori:Neculai Tutuianu(ofiter de marina),Victor Boitan(capitan-pilot fluvial),Eugen Huhulescu(ofiter de marina).Cartea se afla intr-o stare foarte buna si are un numar de 325 de pagini.Din cuprins:reguli de navigatie pe dunare,marcile si scarile de pescaj ale navelor,semnalizarea vizuala a navelor(de noapte,de zi,in stationare,etc..),semnale fonice,reguli de drum,bacurile,pilotarea navelor si diferite manevre,remorcaje,daune si avarii...si fte multe altele.Pret foarte usor discutabil.Predare personala in Braila nu ma deplasez in Galati.
 4. Vand telefon cu disc pentru colectionari sau decor.Acesta are aspectul extern (8,5/10).Mentionez ca nu stiu daca este si functionabil.Pret usor discutabil predarea se face in Braila nu ma deplasez in Galati.
 5. joker

  Timbre

  Vand un numar de 125 de timbre in stare foarte buna(nu se regasesc dubluri printre ele) stampilate si nestampilate, toate aparute inainte de anul 1989. Timbrele au diferite tematici: fauna, flora, sport, cosmonautica, istorie- etc. Acestea sunt din Ungaria, Polonia si zona (Asia)tarile arabe mai exact. Pretul afisat este foarte putin negociabil. Rog persoanele care nu sunt interesate si nu tin cont de cele mentionate mai sus sa nu deranjeze inutil. Deasemenea doresc sa informez ca acestea se dau fara clasor si ca predarea lor se face personal in Braila nu ma deplasez in Galati.
 6. joker

  Sigla Renault

  Vand sigla originala pentru Renault in stare foarte buna.Alaturi de pozele cu sigla am adaugat si o poza cu modelul masinii de pe care a fost data jos. Pret foarte putin discutabil.Predarea se face personal in Braila nu ma deplasez in Galati.
 7. Interventii reparatii si probe de productie la sonde,editura tehnica 1981,autor inginer Nicolae Nicolescu,numar de pagini 364,starea cartii foarte buna.Din cuprins:pregatirea sondelor pentru exploatare,sisteme de extractie,instalatii fixe de ridicare,utilaje de manevra utilizate in interventii,punerea in productie a sondelor,combaterea viiturilor de nisip,reparatii capitale la sonde...si FOARTE multe altele.Pret usor discutabil.Predarea se face personal in Braila nu ma deplasez in Galati.
 8. Vand moneda de argint (Franta)din anul 1960.Starea acesteia este una buna tinand cont de anul aparitiei.Caracteristici: Tiraj55,182,000 Diametru19.00 mm Masa 12 gr Material Argint Orientare Monedă DesignerO. Roty.Pret usor discutabil. Monetărie Franta - Paris (A) Tipul muchiei neteda cu inscriptie Inscripția de pe muchie LIBERTE EGALITE FRATERNITE. Pret foarte putin discutabil.Predarea se face personal in Braila nu ma deplasez in Galati.
 9. Vand un numar de 12 carti postale din perioada interbelica + 3 ilustrate(alb negru) din aceiasi perioada care fac referire la opereta cinematografica EL DESFILE DEL AMOR.Mentionez ca cartile postale sunt scrise dar necirculate si se afla intr-o stare buna tinand cont de cand dateaza.Pret foarte putin discutabil.Predarea se face personal in Braila nu ma deplasez in Galati.
 10. Pentru colectionari o superba medalie regalista belgiana- CUSTODIA AD RHENUM intr- o stare foarte buna fara zgarieturi sau alte deteriorari. Mentionez ca aceasta are lipsa panglica. Aviz doar cunoscatorilor in domeniu, pretul afisat este foarte putin negociabil (valoarea de piata cu mult mai ridicata chiar si fara panglica).Pret foarte usor discutabil,predarea se face personal in Braila nu ma deplasez in Galati.
 11. Vand moneda de argint (Statele unite ale Americii)de 1 DIME din anul 1937.Gramaj 2,5 argint 900.Moneda se afla in stare perfecta fara zgarieturi sau alte deteriorari.Mentionez ca nu a fost curatata sub nici o forma cu nici un fel de solutie.Pret foarte putin discutabil.Predare personala in Braila nu ma deplasez in Galati.
 12. Vand 3 clasoare cu timbre romanesti din perioada regalista si perioada cuprinsa intre anii 1920-1990.Acestea au diferite tematici:flora,fauna,sport,agricultura,spatiu,pionieri si soimi,istorie,geografie si foarte multe altele.Precizez ca printre acestea se regasesc si cateva din Rusia si cateva din fostele tari ale blocului socialist(cehoslovacia,polonia..etc).Clasoarele sunt de dimensiuni foarte mari si sunt pline pe absolut toate paginile.Timbrele nu se dau sub nici o forma la bucata doar toate impreuna insotite si de clasoare.Pret foarte putin discutabil.
×
×
 • Creează nouă...