Sari la conținut
FORUM ANUNTURI GALATI BRAILA

TERMENI SI CONDITII

Ike

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de accesare anunturi-galati.ro

1. Premise
Acest acord se aplica domeniului nostru anunturi-galati.ro, adresa pe care o accesati pentru a folosi serviciile forumului nostru. Prin servicii se intelege accesarea, citirea, scrierea, sau orice alt mod de interactionare cu domeniul anunturi-galati.ro in orice scop si indiferent de modalitatea de acces.
Acest acord de utilizare (numit de acum inainte prezentul acord) contine reguli obligatorii, aplicabile oricarei persoane fizice care utilizeaza serviciile noastre pe Internet. Prezentul acord intra in vigoare imediat dupa ce ati confirmat acceptarea termenilor printr-un click pe butonul Accept (de acum inainte butonul Accept) ce se afla in josul paginii de inregistrare. Orice persoana care va dori sa utilizeze serviciile noastre pe Internet nu va avea dreptul de a folosi aceste servicii fara sa-si dea acordul pentru acceptarea prezentului acord. Acceptarea acestui acord va obliga sa respectati termenii stabiliti de administratorii acestei resurse (numiti de acum inainte Organizatorul, Administrator sau Noi).
In eventualitatea in care nu acceptati noii termeni ai prezentului acord, aveti dreptul de a-l refuza in mod unilateral, caz in care pierdeti automat dreptul de a utiliza serviciile noastre.
In cazul in care totusi continuati sa utilizati serviciile site-ului nostru si dupa revizuire, acest lucru inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite. Daca aveti nelamuriri cu privire la continutul prezentului acord, obligatiile prevazute de acesta sau orice alte intrebari referitoare la operatiile desfasurate in cadrul vanzarii pe Internet, puteti intreba in orice moment printr-un mail trimis administratorilor.


2. Statutul nostru
Prin statut se intelege organizarea juridica a prezentei resurse, componenta echipei de conducere si modalitatile de contact.

2.1 Organizare juridica
anunturi-galati.ro reprezinta asocierea mai multor persoane pe baza exercitarii dreptului la libera asociere, promovarea valorilor civice, ale democratiei si statului de drept si parteneriatul dintre autoritatile publice si persoanele juridice de drept privat fara scop patrimonial, in scop nelucrativ, in conformitate cu OG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

2.2 Modalitatile de contact
In scopul respectarii legii, a drepturilor la informarea utilizatorilor si/sau a tertelor parti, si pentru o cat mai buna desfasurarea acestei activitati pe Internet, membrii au obligatia de a prezenta metode de contact.

anunturi-galati.ro
Departamentul Relatii cu Publicul
contact (at) anunturi-galati.ro


3. Statutul serviciului nostru pe Internet
3.1 Clauze generale
1. Forumul nostru este in fapt o combinatie de programe de calculator licentiate, care sunt afisate pe Internet pentru toti cei care au acces la acesta (daca au acceptat prezentul acord) in scopul de a le furniza mijloace de informare in concordanta cu termenii de mai jos, pentru vanzarea sau cumpararea diferitelor articole precum si pentru discutii pe teme diverse cu caracter general.
2. Termenul forum de anunturi este folosit in prezentul acord si in alte rubrici ale site-ului numai din comoditate si nu trebuie interpretat in sensul termenilor juridici oferta sau cerere.
3. Termenii cumparare, vanzare,vanzare-cumparare, cumparator, vanzator,pret, marfa, comer sau alti termeni derivati sau sinonimi, folositi in prezentul acord sau in alte pagini ale acestui site sunt utilizati din comoditate si nu trebuie interpretati precum:
a) Organizatorul are statut de intermediar sau comisionar, avand obligatii contractuale fata de acele persoane fizice care doresc sa vanda sau sa cumpere diverse articole;
b) Organizatorul vanzarii pe Internet realizeaza operatiuni de comert si de cumparare prin intermediul acestui forum.
c) Organizatorul vanzarii pe Internet promoveaza produse sau servicii ale unei terte parti, altele decat bannerele publicitare.
d) Organizatorul este implicat in vreo forma in derularea vanzarilor/cumpararilor de pe forum/site.
4. Orice situatie nementionata in acest Regulament se interpreteaza prin interzicerea actiunilor adiacente. Pe scurt, daca nu e mentionat in Regulament inseamna ca e interzis.

3.2 Statutul si responsabilitatea Organizatoruluipentru tranzactiile incheiate cu ajutorul sau.
1. Organizatorul este raspunzator pentru mentinerea in stare de functionare a anuntului pe Internet in limita SLA-urilor in vigoare prin contractele incheiate cu furnizorii de servicii si disponibilitatea propriilor servicii prestate.
2. Organizatorul nu este implicat in nicio relatie juridica cu persoanele fizice care au incheiat sau pot incheia o tranzactie de vanzare-cumparare rezultata ca urmare a utilizarii site-ului nostru.
3. In speta, noi nu suntem implicati in procesele de negociere, de incheiere sau realizare a vreunei tranzactii, in care Dvs. ati putea fi parte si nu suntem responsabili de nici una dintre actiunile dvs. sau de actiunile unei terte parti care are datorii fata de Dvs. incluzand datoriile provenite din folosirea vanzarii noastre. Cand folositi site-ul nostru, Dvs. si cel cu care negociati sau incheiati o tranzactie de vanzare-cumparare, sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Noi nu avem nici o autoritate de a actiona ca reprezentanti ai vanzatorului sau ai cumparatorului (fie potentiali, fie reali). De vreme ce negocierile si incheierea tranzactiei au loc intre utilizatori, noi nu suntem implicati in controverse si cereri judiciare, care pot interveni intre vanzator si cumparator.

3.3 Siguranta vanzarilor Dvs. si eventualele riscuri
1. Organizatorul acestui forum nu verifica, nu urmareste si nici nu controleaza fizic (calitate sau performante) articolele puse in vanzare. Organizatorul acestui forum pe Internet nu verifica, nu urmareste si nici nu controleaza utilizatorii individuali ai vanzarii. Organizatorul nu poarta nici o raspundere pentru articolele oferite spre vanzare sau la vanzare de diversi utilizatori. Acest lucru survine ca o urmare logica a neimplicarii acestuia in procesul de vanzare/cumparare/schimb.
2. Astfel, noi nu putem detine controlul asupra proprietatilor utilizatorului, asupra calitatii si sigurantei articolelor vandute sau cumparate. De asemenea, nu putem urmari daca s-au respectat prevederile legale: a bunurilor vandute si cumparate; formularele pentru vanzarea sau cumpararea de bunuri; capacitatea si posibilitatea vanzatorului de a duce la indeplinire vanzarea produselor oferite, capacitatea cumparatorilor de a cumpara produsele care ii intereseaza.

3.4 Politica de informare a Organizatorului si atitudinea Dvs. referitor la aceasta politica.
1. Obligatiile Organizatorului acestui forum nu includ implementarea unui control deplin asupra informatiilor afisate de catre utilizatorii pe Internet.
2. In scopul respectarii legii, a drepturilor Organizatorului si/sau a tertelor parti, si pentru o cat mai buna desfasurare, Organizatorul are dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii care nu pot fi cenzurate in nici un mod de catre terte persoane, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau restrictioneze in orice alt mod toate si/sau orice informatii, comentarii, oferte de orice fel, daca Organizatorul decide ca acestea, tinand cont de conduita utilizatorului pe site, istoricul actiunilor utilizatorului pe site, precum si tinand cont deoricare alte criterii proprii ale Organizatorului, care nu pot fi cenzurate in nici un fel de catre terte persoane, pun sau pot pune in pericol buna functionare a anunturi-galati.ro, buna desfasurare a serviciilor oferite prin anunturi-galati.ro, inclusiv a vanzarilor organizate prin anunturi-galati.ro, incalca sau pot incalca in orice mod termenii prezentului acord, prevederile legale in vigoare si/sau drepturile unei terte parti.


4. Utilizatorii serviciilor si statutul lor.
1. Orice persoana fizica sau juridica poate deveni utilizator al serviciilor noastre daca are acces la Internet si daca este de acord cu termenii prezentului acord, printr-un click pe tasta Accept la inregistrare.
2. Dupa exprimarea acordului fata de termenii prezentului acord, orice persoana trebuie sa treaca prin procedura de inregistrare: sa completeze un formular de inregistrare, sa se inregistreze si sa primeasca un nume de utilizator si o parola care ii sunt necesare pentru utilizarea serviciilor. Dupa ce ati devenit unul dintre utilizatori, aveti dreptul sa va faceti cunoscute intentiile de a vinde sau de a cumpara articole, si totodata aveti dreptul de a trimite mesaje e-mail sau mesaje private catre ceilalti utilizatori in legatura cu articolele vandute sau cumparate.
3. Scopul principal al acestor servicii este de a reglementa si coordona termenii tranzactiilor de vanzare-cumparare, precum si de a inlesni incheierea tranzactiilor dintre utilizatori. In consecinta, serviciile noastre pot fi folosite numai de adulti, persoane responsabile.
4. Daca oferiti un articol spre vanzare sau faceti o oferta de pret pentru un articol supus vanzarii, confirmati ca aveti dreptul legal de a vinde sau cumpara acel articol. In acelasi timp, cele afirmate mai sus nu se refera la articolele interzise spre vanzare-cumparare sau la cele cu regim special.
5. Persoanele a caror inregistrare a fost suspendata sau retrasa din orice motiv, nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre. Acest statut poate fi de: utilizator suspendat, interzis (dezactivat), sau sters din baza de date.
6. Numele de utilizator, contul de utilizator si parola aferenta au caracter individual si netransmisibil. Dvs. sunteti unica persoana pe deplin responsabila pentru utilizarea contului dvs. de utilizator. In acest sens va obligati sa utilizati personal contul dvs. si sa nu transferati, cesionati, vinde, imprumuta sau transmite in orice alt mod contul dvs. de utilizator si/sau parola aferenta unei terte persoane sau entitati. Dvs. sunteti unica persoana responsabila de pastrarea confidentialitatii parolei aferente contului. Sunteti de acord sa notificati Organizatorul daca aveti suspiciuni privind orice utilizare neautorizata a contului dvs. sau accesare neautorizata a parolei dvs.
7. Contul de utilizator al serviciilor noastre are caracter unic. In acest sens va obligati, in calitate de utilizator al serviciilor oferite de Organizator, sa nu creati si/sau utilizati, mai mult de un cont de utilizator. Orice alt cont folosit de o persoana in afara contului creat principal poarta denumirea de clona, si este interzisa prin regulament detinerea de astfel de conturi.
Regulile mai sus mentionate se aplica de asemenea conturilor persoanelor care locuiesc impreuna, lucreaza impreuna sau folosesc acelasi calculator (in particular membrii familiei, colegi si prieteni). Pentru a evita indoielile, tranzactiile intre aceste persoane nu pot fi incheiate prin anunturi-galati.ro. Folosirea de conturi suplimentare pentru a incalca regulile, face ca toate conturile (inclusiv cel primar) sa poata fi suspendate sau sterse. In acest sens, Organizatorul deruleaza in mod curent verificari prin sondare pentru detectarea conturilor multiple, si ia masuri pentru limitarea la maxim a existentei acestora.
8. Este strict interzisa jignirea celorlalti utilizatori, din orice motiv. Nu sunt permise cuvintele sau expresiile vulgare de niciun fel, atacurile la persoana, comentariile rasiste, xenofobe sau antireligioase. Incalcarea acestei reguli aduce dupa sine sanctionarea dreptului utilizatorului de a accesa forumul, fara a se limita la aceasta, putandu-se prelungi pana la actiuni judecatoresti cu caracter contraventional sau penal.
9. In orice vanzare sau discutie deschida (dar si in cadrul raspunsurilor oferite) scrieti numai la subiect si in cadrul ariilor in care se potriveste topicul dumneavoastra, mesajele monosilabice, excesive in emoticoane sau fara noima pot fi sterse fara drept de apel de catre echipa de conducere/moderare sau Organizator. Pentru evitarea stergerii accidentale, si pentru existenta continua a unor dovezi referitoare la incalcarile prezentului regulament, Organizatorul pastreaza o arhiva de 30 de zile a mesajelor sterse.
10. Pentru o mai buna fluidizare a continutului de mesaje si totodata pe criterii tehnice strict legate de incarcarea serverului, este interzisa postarea de mesaje consecutive in acelasi subiect de discutie, in aceeasi zi. In acest sens a fost introdusa optiunea de editare a mesajului anterior iar engine-ul subdomeniului uneste mesajele consecutive in interval de 7 zile.
11. In topicurile de discutii pe teme diverse, nu sunt permise postarea de link-uri catre pagini pline de virusi, sau orice alta sursa de tip: cum sa faci bani pe net precum si domenii care promoveaza jocurile piramidale sau prozeletismul.
12. Nu folositi avatare indecente, scurtati pe cat posibil descrierea. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge/dezactiva orice nume de utilizator care nu se incadreaza in limitele bunului simt. Cu toate acestea utilizatorul al carui nume nu se incadreaza in standarde va fi notificat in prealabil, si va avea la dispozitie macar 48 de ore pentru a cere schimbarea user-name-ului sau dezactivarea acestuia si crearea unuia nou. Este interzisa folosirea icoanelor Membru Verificat si Membru Recomandat ca avatar. Organizatorul isi rezerva dreptul de a aplica avertisment sau chiar suspendare cont.
13. Nu oferiti informatii false, adrese de contact si numere de telefon inexistente sau ale altor persoane. Organizatorul va avea posibilitatea prin diverse mijloace ce nu pot fi divulgate de a verifica periodic veridicitatea informatiilor introduse.
14. In cadrul ariilor de vanzare/cumparare este obligatorie oferirea de detalii complete privind produsul sau produsele vandute, pretul dorit sau oferit, precum si modalitatile de contact. Orice abatere de la aceasta regula duce implicit la stergerea mesajelor fara notificarea utilizatorului acestui serviciu, si fara posibilitatea de a recupera mesajele care nu s-au incadrat in Termene si Conditii.
15. Metodele de avertizare/restrictionare se pot cumula cu actiuni asupra mesajelor si/sau subiectelor postate. Daca acesta este cazul si solutionarea conflictelor se face pe cale amiabila in termen de maxim 30 de zile de la stergerea/dezaprobarea subiectului/mesajului , acestea din urma pot fi recuperate din Arhiva cu ajutorul echipei de coordonare.
16. Discutiile in afara subiectului denumite generic off-topic sunt interzise sau trebuie limitate pe cat posibil. Orice discutie nesolicitata in cadrul unei vanzari, alta decat ofertarea efectiva este strict interzisa si poate duce in mod direct sau indirect la suspendarea contului in functie de natura comentariului facut. Exceptie de la aceasta regula fac topicele/anunturile deschise pe forumul denumit generic CAFENEA.
17. Pentru a evita eventualele polemici privind autorii morali si proprietatea intelectuala privind informatiile prezentare pe acest forum, Organizatorul a hotarat ca prin consimtamantul dat de Utilizator prin apasarea butonului Trimite, mesajele trimise de acesta sa devina proprietatea intelectuala a Organizatorului, avand obligatia de a veghea la mentionarea completa si continua a autorilor informatiilor prezentate. Articolul de mai sus se aplica atat asupra informatiilor in curs de prezentare, a citatelor, cat si a mesajelor.
18. In ceea ce tine de preturile cerute pentru sau despre diverse produse, sunt strict interzise comentariile adresate autorilor subiectelor de vanzare. Se permite cu toate acestea postarea de link-uri la produse IDENTICE, cu preturi actuale. La cererea autorului, Utilizatorii vor sista postarea de astfel de link-uri, in baza dreptului la libera exprimare.
19. Off-topicul reprezinta orice mesaj in afara celui specificat de subiectul initial. In ariile de vanzari/cumparari acestea se refera dar nu se limiteaza la: opinii despre autorii topicurilor, despre produse, sau despre modurile in care sunt publicate mesajele. In toate celelalte arii, mesajele off-topic sunt toate acele mesaje care nu au legatura cu subiectul deschis, prezinta opinii cu caracter general, sau nu reprezinta o solutie viabila la problema ridicata de autor. Pe aria Reclamatii, sunt interzise orice alte mesaje altele decat autorul plangerii si membri ai echipei de moderare.
20. Numele de utilizator nu va contine linkuri catre alte site-uri, si nu va fi formulat sub forma unui URL.
21. Organizatorul isi rezerva dreptul sa inchida de indata si fara nici o notificare prealabila accesul dvs. la contul dvs. daca incalcati in orice mod obligatiile de mai sus.
22. Este obligatorie precizarea orasului de resedinta manual la crearea contului, precum si a modalitatii de contact. In cazul abaterii acestei reguli, organizatorul isi rezerva dreptul de a aplica sanctiunea prevazuta cu avertisment.


5. Drepturi si obligatii

5.1. Obligatiile vanzatorului.
Vanzatorul are obligatia sa respecte urmatoarele reguli:
1. Listarea articolelor in categoria potrivita.
Regula Articolele trebuie sa fie listate in categoria potrivita, deschizand un anunt pentru fiecare produs si nu cate un anunt pentru toate produsele, cu exceptia cazului in care exista produse ce s-ar putea incadra in acelasi subiect. Exemplu: Trei telefoane mobile identice (aceeasi marca si model) vor fi publicate in acelasi anunt. Trei telefoane mobile diferite (marci sau modele diferite) vor fi publicate in anunturi diferite.
Incalcari ale Politicii de Listare Articolele care nu apartin unei categorii vor fi mutate in categoria potrivita iar utilizatorul avertizat.
2. Obiectul vanzarii
O vanzare trebuie sa aiba ca obiect comercializarea unui articol sau al unui serviciu concret, cu descrierea si pretul aferent acestuia. Nu sunt permise vanzarile ce au ca obiect furnizarea unor cataloage,oferte sau orice alte tipuri de anunturi care, prin ofertele realizate de potentialii cumparatori pot duce la cresterea, in mod artificial, a calificativului general al unui utilizator. Vanzarile de acest tip pot fisterse de catre moderatori.
3. Cantitatea articolelor.
In momentul listarii unei vanzari cu mai multe articole identice, vanzatorul se obliga sa detina intreg stocul de produse inscris in cadrul vanzarii. Se interzice vanzarea unui numar nelimitat de produse sau folosirea site-ului nostru ca spatiu de promovare a produselor disponibile pe alte siteuri. Vanzarile care incalca aceasta regula pot fi sterse de catre echipa de coordonare.
4. Oferte fictive.
Nu este permis ca un utilizator sa introduca in cadrul descrierilor vanzarilor formulari prin care ceilalti membrii ai site-ului sunt indemnati sa oferteze doar pentru anumite cataloage sau oferte, pentru date de contact sau fara obligatia de a cumpara. Vanzarile care incalca aceasta regula pot fi sterse de catre Moderatori.
5. Preturi multiple.
Utilizatorilor nu le este permis ca in descrierea sau titlul vanzarii sa introduca un alt pret decat cel inscris in pagina vanzarii. Vanzarile care incalca aceasta regula pot fi sterse de catre Moderatori.
6. Datele vanzatorului.
Regula : Clientii vor furniza coordonatele lor precum numarul de telefon, adresa de e-mail, cand fac descrierea articolului. Este interzis prin acest regulament folosirea ca metoda de contact link catre alte site-uri indiferent daca vanzatorul este proprietarul respectivului site sau nu.
(Incalcari ale politicii de listare : Articolele care contin o astfel de descriere vor fi fie editate, fie scoase de la vanzare).
7. Informatiile jignitoare.
Regula Informatiile furnizate in titlul sau in descrierea articolului nu pot fi obscene, jignitoare sau sa incalce intimitatea uneia dintre parti.
(Incalcari ale politicii de listare : Astfel de articole pot fi sterse de Moderatori).
8. Regula vanzarii ulterioare: Vanzatorul nu poate sa ofere spre vanzare articole diferite in acelasi topic, fara modificarea prealabila a titlului. Exemplu: Daca in interiorul unui anunt s-a vandut un anumit produs, insa vanzatorul are acum inca un alt produs la vanzare, diferit de primul, are obligatia de a crea un anunt nou cu numele noului produs scos la vanzare.
9. Vanzari duble
Regula : Vanzatorul nu poate lista mai multe articole identice intr-una sau mai multe liste. Cea mai buna metoda de listare a articolelor identice este de a edita subiectele deja postate. Noi intelegem ca vanzatorii au motivele lor de a lista articole identice in acelasi timp. Acest lucru este permis numai atat timp cat vanzatorul poate incheia vanzarea tuturor articolelor listate. Cu toate acestea, exista o limita a numarului de articole identice, dubluri, care pot fi listate.
(Incalcari ale politicii de listare : Astfel de articole pot fi sterse de Moderatori).
10. Stabilirea unui pret rezonabil
Regula : Stabilirea pretului unui articol trebuie sa se incadreze in limitele bunului simt.
(Incalcari ale politicii de listare : Un pret nerezonabil este strict interzis. Astfel de articole vor fi scoase de la vanzare).
11. Promovarea
Regula : Vanzatorul nu poate face reclama in cadrul listarii sale la produse, companii sau servicii ale unei terte parti, care nu au legatura cu articolul listat, sau care chiar daca au legatura, fac reclama mascata unui produs, serviciu tert, sau site de prezentare.
(Incalcari ale politicii de listare : Astfel de articole pot fi sterse de Moderatori).
Vanzatorul isi poate ridica in lista produsul scos la vanzare direct prin folosirea butonului UP de pe topic.
Regula : Ridicarea unui topic in lista se poate face O SINGURA DATA INTR-O ZI CALENDARISTICA.
(Incalcari ale politicii de listare : Astfel de mesaje pot fi sterse de Moderatori iar utilizatorii care ridica fraudulos topicuri pot fi avertizati/suspendati pentru 90 de zile).
Promovarea in scris a produsului se poate face prin imagini, secvente video, fragmente audio, si implicit texte scrise atat timp cat nu interfera cu vanzarile altor utilizator. De asemenea, este interzisa comparatia cu produse similare sau identice vandute de alti utilizatori sau propriile anunturi de pe alte site-uri de vanzare tip piata de ocazie. Din acest exemplu insa se exclud cazurile in care nu se specifica nume de persoane,firme, sau brand-uri.
12. Bonusuri, donatii, tombole si premii
Regula : Listarile care promoveaza bonusuri, donatii,tombole sau premii ca o ademenire a ofertantilor sunt interzise.
(Incalcari ale politicii de listare : Astfel de articole pot fi sterse de Moderatori).
13. Descrierea falsa a produsului
Regula : Descrierea articolului trebuie sa fie in concordanta cu titlul acestuia.
(Incalcari ale politicii de listare : Astfel de articole pot fi sterse de Moderatori).
14. Link-uri interzise
Regula : Vanzatorul nu are voie sa foloseasca urmatoarele link-uri:
  Link-uri cu alte site-uri ce promoveaza comertul de tip piata de ocazie;
  Link-uri catre site-uri de tipul bani pe net/viagra;
  Link-uri catre site-uri personale prin care membrii sa-si promoveze propriile domenii sau subdomenii de Internet;
  Link-uri cu site-uri care ofera marfa interzisa de anunturi-galati.ro;
In cazul nerespectarii acestei reguli, utilizatorul va fi sanctionat cu avertisment urmat de dezactivare.
15. Sunt interzise anunturile publicate prin copy/paste. Acestea se vor considera anunturi false si se vor sanctiona cu avertisment.


5.2 Obligatiile cumparatorului.
Cumparatorul are obligatia sa respecte urmatoarele reguli:
1. Studiati cu mare atentie descrierea unui articol
Daca descrierea unui articol nu este clara, asigurati-va de clarificarea acestui aspect inainte de a face vreo oferta. Uitati-va cu atentie in directorul Opinii despre membri sau intrebati-l direct pe vanzator prin e-mail, utilizand butonul PM de pe pagina personala a vanzatorului. Noi ii incurajam pe clientii nostri sa faca aprecieri la adresa articolelor puse in vanzare. Facand o oferta pentru un articol se subintelege ca sunteti de acord sa-l cumparati.
2. Fiti atenti
Bunurile scoase la vanzare sunt proprietatea unor persoane fizice sau a unor companii. Aceasta accentueaza necesitatea de a va verifica cu mare atentie partenerul. Va sfatuim sa studiati toate comentariile facute de partenerii vanzatorului la pagina acestuia, pe care o puteti accesa alegand userul potrivit din Opinii despre membri.
3. Fiti politicos cu ceilalti utilizatori
Tratati fiecare participant cu respectul cu care va asteptati sa fiti tratat. Cand trimiteti un e-mail , acordati timpul necesar scrierii unui mesaj complet, folosind formule de salut si incheiere. Fiti politicos cand va expuneti opiniile in legatura cu un articol. Aceasta va spori renumele Dvs. in randul celorlalti participanti.
4. Faceti oferte numai daca vreti sa cumparati
Daca luati parte la o vanzare, fiti sigur ca ati specificat si pretul maxim pe care sunteti gata sa-l oferiti. Prin plasarea unei oferte pentru un articol, se subintelege ca sunteti de acord sa-l cumparati.


6. Rangurile utilizatorilor si escaladarea masurilor coercitive
6.1 Rangul Incepator este statutul oferit unui utilizator pana la 100 de mesaje. Echipa de coordonare va urma ordinea: 5 avertismente, suspendare, interzicere cont
6.2 Rangul Acomodat este statutul oferit unui utilizator pana la 200 de mesaje. Echipa de coordonare va urma ordinea: 5 avertismente, suspendare, interzicere
6.3 Rangul Membru deplin este statutul oferit unui utilizator pana la 300 de mesaje. Echipa de coordonare va urma ordinea: suspendare, interzicere.
6.4. Toate celelalte ranguri ce deriva dintr-un numar de posturi mai mare de 300 vor urmari aceeasi escaladare ca la Membrii deplini.


7. Accesul la forumul nostru si interventia in activitatea acesteia.
1. Sunteti de acord sa nu folositi anumite programe precum si alte dipozitive automate sau modalitati manuale pentru a monitoriza sau copia paginile noastre de Internet sau continutul lor fara o autorizatie scrisa anterioara a Organizatorului.
2. Sunteti de acord sa nu folositi nici un dispozitiv, software sau subrutina care sa interfereze sau sa incerce sa interfereze cu buna desfasurare a vanzarilor/discutiilor sau cu tranzactionarea de orice articole in vederea vanzarii-cumpararii.
3. Sunteti de acord sa nu realizati nici o actiune care impune o incarcare nerezonabila sau disproportionata a infrastructurii serverului.
4. Sunteti de asemenea de acord sa nu copiati, reproduceti, alterati, modificati, distribuiti (inclusiv afisare publica), sa nu folositi pentru scopuri comerciale sau alte scopuri, continutul acestui site (sau orice parte din el), si sunteti de acord sa nu realizati lucrari care deriva din acest site fara o autorizatie scrisa anterioara a Organizatorului sau a tertei parti.


8. Responsabilitatea in cazul incalcarii termenilor acestui acord.
1. Raspunderea Dvs. pentru incalcarea conditiilor din acest acord este reglementata legal si este parte integrala din acest acord, precum si prin alte parti ale acestui acord.
2. In cazul oricaror daune cauzate de Dvs. Organizatorului sau a unei terte parti, veti fi de acord sa platiti toate daunele integral.


9. Sistemul de garantii
1. Va oferim accesul la resursa noastra prin Internet precum si serviciile noastre asa cum sunt, fara nici un fel de garantie.
2. Noi nu garantam accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile noastre. Operarea in cadrul vanzarilor/discutiilor poate sa fie influentata de numerosi factori aflati in afara controlului nostru.
3. Noi nu oferim nici o garantie a drepturilor de proprietate asupra articolelor vandute sau cumparate prin anunturile din Internet, asupra calitatii lor, asupra concordantei lor cu scopurile concrete in care au fost achizitionate sau asupra comiterii unor eventuale ilegalitati in detrimentul unei terte parti. Nu oferim nici o garantie referitoare la vreun utilizator al serviciilor de licitatie prin Internet sau referitoare la actiunile acestora.


10. Alte tipuri de tranzactionari
1. Ca utilizator al serviciilor nu aveti voie sa plasati cereri de schimburi (ex: barter, troc) sau de donatii altele decat in aria special destinata.
2. Totusi, ca utilizator al serviciilor, aveti dreptul sa plasati astfel de cereri in mesajele private.


11. Clauze finale
1. Prezentul acord este supus legii romane.
2. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii legale.
3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din prezentul acord sau prezentul acord in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Dvs. acceptati in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor noastre sau a oricaruia dintre componentele acestora semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care dvs. aveti obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, aveti obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre de licitatie pe Internet sau a oricaruia dintre componentele acestora.
4. Daca nu exista alte prevederi stipulate in prezentul acord, orice corespondenta trebuie trimisa: pentru Organizatorul licitatiei prin Internet  la e-mail-ul: help (at) anunturi-galati.ro , iar catre Dvs.  la adresa de e-mail furnizata de Dvs. la inregistrare.
5. Mesajul se considera primit de Dvs. in ziua trimiterii si la 5 ore dupa trimitere, exceptie facand acele cazuri in care se primeste o nota de mesaj primit sau de adresa de e-mail gresita.

Organizatorul se obliga in fata oricarui organ de cercetare penala sa puna la dispozitia celui din urma toate datele si informatiile necesare (si posibile) in cazul unui eventual proces civil sau penal intentat de o anumita persoana unei altei persoane,in urma postarii oricarui fel de anunt pe forumul prezent.

×
×
  • Creează nouă...